Oud-Hagenees Daan Berg is wereldberoemd in de Lot (&Garonne) en Dordogne. Niet alleen omdat hij z’n eigen huis bouwt of omdat hij mooie foto’s maakt, zelfs niet omdat hij aardig is, maar vooral omdat hij de drijvende kracht is achter de website lotgenoten.fr waarop hij Nederlanders en Vlamingen van raad en tips voorziet om hun -veelal vaste- verblijf in Frankrijk te veraangenamen.
Als een Don Quichot-whizzkid deed hij dat lange tijd in z’n uppie maar sinds een jaartje help ik ‘m daarbij. Toen hij z’n site in een nieuwe, wat meer dynamische vormgeving wilde gieten, begonnen we aan het avontuur dat uitmondde in de nieuwe www.lotgenoten.fr

En natuurlijk zal hier en daar iets aan onze aandacht ontsnapt zijn en wellicht is er iets dat helderder kan, maar we zijn allebei erg blij met het resultaat. Kijk hieronder zelf het verschil en mocht ook u uw website willen vernieuwen, dan hou ik me van harte aanbevolen.

oude website LOTgenoten nieuwe website LOTgenoten

*technisch onderhoud van WordPress site: gegarandeerd online -tenzij overmacht- voor €20/maand en maandelijks opzegbaar.

PS: nog een makeover – de Auberge in mijn woonplaats.