Ik ben Hugo Maerten en ik maak en onderhoud websites.

Dat doe ik bij voorkeur in WordPress of Drupal, klantvriendelijke cms-systemen die hun waarde bewezen hebben. Sowieso is mijn aanpak klantgericht, snel en betrouwbaar. Ik werk graag samen met ontwerpers Jesse Skolnik en Vivienne van Leeuwen die jouw wensen omzetten in een mooie, heldere website die ik dan zo maak dat je ‘m zelf bij kunt houden*. Mijn favoriete hostingprovider is 123-webhost, alweer: klantvriendelijk en betaalbaar. 

Auberge de la Tour, Laruechateau, Vanijsseldijk, Fon d’Argent, Culturele spelenHenry van Niel, Maison Petit Tautery, De Haagse Stadspartij, De Muren hebben OrenTheaterschool Rabarber, BedtimeStories, label Dégradé, De Joodse Begraafplaats in Den Haag, Hans Croiset, Paper Stages, Salon 604, Op blije voetenEnchantée gingen je voor. 

Ook interesse? Neem contact met me op, ik doe je sowieso een mooie aanbieding.

& Stages staat voor m’n theater- en filmwerk als acteur en docent/regisseur. Daarover van alles op Wikipedia.

*indien je opziet tegen het regelmatige onderhoud van je website kan ik je die zorg uit handen nemen. Vanaf €15,- per maand zorg ik er voor dat alle updates en upgrades van software en plugins op tijd geïnstalleerd worden en daarmee de werking van je website gegarandeerd is, zonder dat je er zelf omkijken naar hebt. De eerste 6 maanden na oplevering van een site is deze dienst overigens inbegrepen.